Thursday, March 12, 2009

Pack'em, Stack'em and Rack'em - pakking dag 3


Da er dag tre i gang også her i Florida. Agenda for dagen er videre pakking av fly og utstyr. Da vi ga oss for dagen i går, etter 11:30 timer jobbing, var flyet på plass i container, og stort sett stroppet inn. I dag skal vingen stroppes, og på bildet ser dere (klikk på bildet for større versjon) Birger og Jack planlegge innstroppingen. Det bildet ikke viser er at den Floridanske sola gjør containeren til en bakerovn, og allerede nå kokkka halv ti er det over 40 grader inne i containeren. Dette gir safety-inspektøren vår en ekstra bekymring, og vi tyller i oss vann hele tiden mens vi jobber. Dersom ting går som de skal i dag, vil morgendagen stort sett være etterarbeid og opprydding, samt avskjedsmiddag for team og vertsskap. Returdag er lørdag. Men inntil flyet er pakket og surret er det fortsatt full fart forover. Hold fortsatt utkikk på denne siden for oppdateringer, nyheter og annet. 

3 comments:

  1. Så ut som Jack var bedre antrukket for Florida solen.
    40 grader hørtes ut som litt mye for stakkars nordboere.

    ReplyDelete
  2. Fint at dere legger inn informasjon. Supert å kunne følge med hva som skjer. Skulle ønske jeg hadde vært der. Det vekker gode minner fra da jeg pakket Storken i 2007. Mener jeg ser en Bird Dog i bakgrunnen. Hvis dere har tid kan dere spørre om de har ett sett med motorfester til Solamuseet. De er til en O-470-7 motor og har P/N 40759, 40760, 536709 og 536710. Hilsen Tor N

    ReplyDelete
  3. Endelig nede fra fjellet og på sivilisasjonens nett igjen! Flott blogg! Artig med litt film også! Ser dere har holdt løftet om hard jobbing ganske bra... (Alle mann i arbeid?!?!) Spent på avslutningsfeiringa blir like dokumentert nå når jobben er gjort...;-)

    ReplyDelete