Tuesday, March 10, 2009

The Away Team


The away team (klikk på bildet for større versjon) består av en litt sammensatt gruppe mennesker som har kompetanse, ansvar og litt lidenskap for gamle fly. Fra venstre ser du Birger Larsen, konservator Norsk Luftfartsmuseum, undertegnede som er luftmilitær fagsjef Forsvarets Museer og team "sjef". Deretter Tor Olsen, som er prosjektleder Svart 3 for Forsvarets Museer, Jack Farstad som er ingeniør og sikkerhetsansvarlig, Guttorm Fjeldstad som har spesielt fagområde Liaison, og til slutt Ole Sigurd Sørensen som har logistikkansvar. Til sammen er det omtrent 100 års kompetanse og erfaring fra "mekking" på gamle fly. 

Temperaturen er upåklagelig ute på tarmac. med 30 i skyggen blir det fort uvant for oss nordboere... Men vi drikker vann og smører oss med solkrem og venter akkurat nå på truck for å starte å løfte flyet av understellet. Vi sees!

1 comment:

  1. Tøff gjeng! Men med den hudfargen og den temperaturen håper jeg dere har myyye solkrem med høy faktor! Ellers får vi vel hjem et fly i godt behold og seks lettkokte hummere i litt dårligere forfatning.

    ReplyDelete